Om oss

Nye, men gamle...

Selv om vi refererer oss som Nye Gjøvik Bilpleie, har vi masse tidligere erfaring… vi er nemlig medarbeidere av tidligere Gjøvik Bilpleie med sine daværende lokaler på Rambekk. Da dette ble lagt ned bestemte vi oss for å starte opp på nytt, derav Nye Gjøvik Bilpleie. Vi gir fortsatt den samme gode kvaliteten, vi er i tillegg konkurransedyktig på pris og selvfølgelig har vi tatt med oss erfaringen og nøyaktigheten.

Litt om oss

Fornøyde kunder er det vi lever av. Vi har lang erfaring, og du kan være trygg på at dine ønsker og behov settes i første rekke. Bilen din blir vasket med noen av markedets beste produkter. Disse er både skånsomme mot miljøet og bilen din, samtidig som de er meget effektive. Vi bruker mye av vår tid på å finne frem til det vi føler er de beste produktene, både å jobbe med, og som gir best resultater. Vi tar alle jobber innen bilpleie, det være seg alt fra enkel vask, til skikkelig detailing, ment for utstillingsbiler.
Vi har også spot repair, der vi reparerer lakkskader langt billigere enn om man setter bilen på et lakkverksted. Dette ved at vi reparerer bare selve skaden istedenfor å lakkere opp igjen hele området.